Over ons

Ruud & MarlonHoi! Wij zijn Ruud en Marlon, en sinds onze eerste verre reis in 2009 zijn we min of meer verslaafd geraakt aan het verder ontdekken van onze planeet. Wij hebben ondertussen alle zeven continenten aangetikt, en delen onze mooiste ervaringen graag met jullie op dit blog.

De naam van ons blog zegt een hoop over onze manier van reizen. In veruit de meeste gevallen verkennen we een land namelijk met de auto. Binnen Europa is dat natuurlijk meestal ons eigen beestje, en op andere continenten huren we doorgaans een auto. In Australië, Canada en de VS hebben we overigens ook met een camper rondgereisd, en ook dat is iedere keer supergoed bevallen!

Samenwerken?

Wil je een bestemming, merk of product onder de aandacht brengen bij Nederlandse reizigers? Dan ben je hier aan het juiste adres! We kunnen we onder andere dit blog en onze social media kanalen inzetten en creatieve sponsored stories plaatsen. Uiteraard zal het altijd een vorm van native advertising zijn waarbij de content voor onze volgers interessant én relevant blijft en tegelijkertijd de doelen van jouw organisatie worden behaald. Dat vinden we allebei erg belangrijk.

Roadtrip.nl trekt maandelijks 1.000 unieke bezoekers en heeft meer dan 400 volgers op social media. Een samenwerking met ons staat dus garant voor een mooi bereik. 80% van onze volgers zijn tussen de 20 en de 45 jaar en zijn vanzelfsprekend gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft.

Of het nu gaat om een persreis, social post of een sponsored story, wij denken graag met je mee over hoe we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kan je contact met ons opnemen via info@roadtrip.nl of via ons contactformulier.

Roadtrip.nl reisverhalen & inspiratie

Hebben we je een beetje verder op weg kunnen helpen? Of mogen inspireren tot een mooie nieuwe reis? Steun ons door via de volgende links iets bij Bol.com te kopen of bij Booking.com te boeken.

Bedankt! Groetjes Ruud & Marlon